Valensijā pedagogi realizēja projekta praktisko daļu, kurā akcents bija eko-produktu izmantošana Vidusjūras reģiona ēdienu gatavošanā. Praktiskā seminārā tika gatavotas Valensijas nacionālās uzkodas, pamatēdieni un deserti. Mūsu skolas pedagogi strādāja kopā ar projekta partneriem no Polijas pieredzējuša mentora Annas Martinez vadībā. Pirms projekta praktiskās daļas pedagogi online-režīmā, izmantojot EDMODO platformu, ne tikai iepazinās ar Spānijas tirgū izplatītiem eko-produktiem, bet arī detalizēti izpētīja seminārā piedāvāto ēdienu receptūras. Online-režīmā bija iespējams piedalīties diskusijās, uzdot jautājumus mentoram, piedāvāt savas idejas un risinājumus.
Praktiskais seminārs deva iespēju pedagogiem ne tikai iegūt jaunu pieredzi, paaugstināt profesionālo meistarību, iepazīties ar kulinārā biznesa īpatnībām, mācību procesa organizāciju, bet arī ar spāņu mentalitāti, sadzīvi Valensijā.
Projekta mājas lapa – http://perfect-project.eu/en/erasmus-projects/gatis/
Aktivitāte saņēmusi finansējumu Eiropas Savienības Erasmus+ programmas 2.pamatdarbības profesionālās izglītības sektora ietvaros.
Par publikācijas saturu ir atbildīgs tikai un vienīgi izdevējs un tā neatspoguļo Eiropas Komisijas vai Aģentūras viedokli, un tās nav nekādā veidā par to atbildīgas.