Konkursa uzdevumi bija ļoti daudzveidīgi: galda klāšana, ēdienu pasniegšana, porcionēšana, augļu plates sagatavošana, flambēšana, dažādu kokteiļu un kafijas gatavošana, alkoholisko dzērienu atpazīšana, prezentēšana un pasniegšana.
Kā atzīst Anna, tā bija ļoti vērtīga pieredze. Sākumā spriedze bija pamatīga, bet, uzsākot darbu, tā pazuda, laiks aizritēja ļoti ātri, jo vajadzēja koncentrēties uzdevumu izpildei. Konkursa gaitā Anna centās visu izpildīt pēc vislabākās sirdsapziņas un nepievilt savu skolotāju Oļegu Porieti.
Tādi pasākumi audzina raksturu, paaugstina stresa izturību, audzē konkurētspēju, attīsta drosmi un pārliecību par sevi. Anna labprāt piedalītos līdzīga rakstura pasākumos, pilnveidotu sevi profesionāli un kā personību, kas ļoti noderēs nākotnē, startējot darba tirgū.
PALDIES ANNAI PAR DROSMI, UZŅĒMĪBU, ČAKLUMU, BET SKOLOTĀJAM OĻEGAM - PAR IEGULDĪTO DARBU AUDZĒKNES SAGATAVOŠANĀ KONKURSAM!
.JPG)